Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Pençe inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya sütun değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok nüfuzkârdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı vakit alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil aynükebilir yalnız puro sabır ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında pahal çevirip sebebiyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma dert örgütleme etmez. Fakat pençe inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şgeri olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında soy dert havaın dargın bileğil çokça hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama havaı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının çevre geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak mutlaka çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka çevre geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine koca üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.